tel:(+31)6_5283 4239

Zo simpel kan het zijn:


local_shipping

Wij halen de producten op.

style

U kiest een achtergrond.

photo_camera

Wij maken de foto’s in de studio.

desktop_windows

We corrigeren en optimaliseren de beelden digitaal naar wens.

mail

En we bezorgen de producten weer bij u samen met de beelden​.

Prijzen basis productfoto


aantal prijs per foto
photo 1-15 €17,50
photo_library 15+ €16,00
photo_library 20+ €14,00
photo_library 50+ €12,00
add_to_photos Alle prijzen zijn exclusief €50,- opstartkosten plus de transportkosten

Alles beschikbaar in zeer hoge resolutie en verschillende bestandsformaten


JPG
PNG
TIFF
PDF

U kiest zelf de achtergrond voor alle beelden


lucht
Wit
luchtfilter
Gradient
fles dreft
Foto
bierflesje
Transparant

Daarnaast leveren wij nog 2 andere services


WebfotoWebfoto's

Webfoto’s zijn simpele foto’s van lage resolutie. Deze foto’s zijn bedoeld voor webshops en hierbij heeft u alleen de keuze uit een witte achtergrond. Per foto reken ik hier 5 euro voor. Voor meer vragen over webfoto's kunt u mij bellen of mailen.luxe fotoLuxe Foto's

Luxe foto’s zijn bedoeld voor druk- en reclamewerk. Hiervoor belicht ik ieder product specifiek en uiterst nauwkeurig uit voor het beste resultaat van uw product. Ik zal ervoor zorgen dat de mensen zien hoeveel tijd en aandacht er in uw product zit en het vakmanschap ervan afstraalt. Voor luxe foto’s kan ik geen standaard prijs opgeven omdat dat per product verschilt, graag bespreek ik de mogelijkheden met u.

Extra info:


Ik ben erg flexibel als het aankomt op het fotograferen van producten. Dit betekent dat alles in principe mogelijk is, zolang ik maar goede toegang hebben tot het product. Fotograferen op locatie is dus ook mogelijk als het product erg groot is. Verder ben ik bekwaam in het maken van bedrijfsfoto's en portretten en ook dit kan op locatie. Ik ontstof de producten altijd met een compressor en haal ik een doekje over zeer reflecterende objecten. Echter ontvang ik graag de producten kant en klaar. Dit houd in dat de producten niet vies zijn of nog gemonteerd moeten worden, is dit wel het geval zal dit moeten worden doorgerekend. De foto's zijn vrij voor u om te gebruiken zoals u wilt voor alle media van uw bedrijf zodra de betaling ontvangen is. De foto's mogen echter niet gedeeld worden met derden. Voor de basis- en web foto's mogen de producten niet te groot zijn. We houden hiervoor een grote van 50x50x25 aan. Voldoet uw product hier niet aan, is dat geen probleem maar dan organiseren we het transport anders en wordt dit door gerekend. Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW. Onderaan de website vind u een link naar de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op alle opdrachten tenzij anders afgesproken. Mocht u vragen hebben dan sta ik u graag te woord.